Boothotel
Home
Hotel boat
 - Overview
 - Amsterdam
 - Goes
      » De Hoop
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
 - Weesp
 - Flexible
Links
Site map
Search
Contact

Hotel boat / Goes / De Hoop

Klipper De HoopThe clipper De Hoop is a former sailing freighter from 1915. It used to transport coal, sand and grind. Nowadays it is used as a sailing passenger ship. For this purpose the former hold has been rebuild into a luxurious accommodation.

During the winter season the winter season the ship is based in Goes (Zeeland). The ship has four two person huts and three four person huts. Catering possibilities: breakfast ( 8,-), lunch (standard: 7,- / extensive: 12,-) and dinner (price depends on your choice).

BOOT
HOTEL
Home portDay cap.Night cap.Price i 
Goes (ZE)3620 34.00 per person

Nico
Dimensions De Hoop
length: 26.00 m
width: 5.40 m
draught: 1.17 m
sail surface: 240 m
 

Your captain
Nico


Interior
KeukenIn het vroegere vrachtruim van De Hoop zijn tegenwoordig een gezellig dagverblijf, een keuken en 7 hutten gesitueerd. Het dagverblijf is ruim opgezet, met comfortabele banken. Daarnaast zijn er boeken, spelletjes en een radio/Cd-speler aanwezig. De keuken is compleet uitgerust met o.a. 6 pits horecafornuis, magnetron, 2 koelkasten en een diepvriezer. Verder zijn alle benodigdheden aanwezig, om voor grote groepen een volledige maaltijd op tafel te kunnen zetten.
 Hut
4 tweepersoonshutten
3 vierpersoonshutten
2 toileten
1 douche

Elke hut is voorzien van een grote wastafel, voldoende lichtpunten, ventilatie mogelijkheden en centrale verwarming.
De bedden (lengte 2m) zijn standaard voorzien van onderlaken en kussensloop. Dekbedden en handdoeken kunnen op aanvraag gehuurd worden. Eventueel zijn er nog twee extra slaapplaatsen in het dagverblijf mogelijk.


Possibilities in the summer season
De thuishaven is Goes en het vaargebied de Zeeuwse stromen. Een dagje zeilen met het schip is bij uitstek geschikt voor: bedrijven, teambuilding, zakenrelaties, vrienden, kennissen, clubs en familieaangelegenheden. Het schip is zowel voor dagtochten als meerdaagse tochten te boeken.

Technical data 
Engine: John Deere 135 PK
Generator: 15 k.v.a. Lister

You can rent this clipper as a hotelboat or request information by clicking on the "i".